Gezocht! Getalenteerde en avontuurlijk ingestelde voetballers m/v voor een USA carrière.

U bevindt zich hier://Gezocht! Getalenteerde en avontuurlijk ingestelde voetballers m/v voor een USA carrière.

Vanuit ons netwerk van coaches in de USA hebben we momenteel verschillende aanvragen voor getalenteerde, ambitieuze en avontuurlijk ingestelde Nederlandse voetbalspelers M/V die vanaf schooljaar 2019/2020 een carrière als Student-athlete ambiëren. Dat lijkt ver weg. Toch is ons advies om nu al je interesse kenbaar te maken. Het hele traject van werving, begeleiding en selectie is behoorlijk tijdrovend. Maar uiteraard helpen wij van College-soccer.nl je hierbij!

We kunnen student-athletes plaatsen in verschillende staten in de USA. We hebben op dit moment aanvragen uit o.a. California, Tennesee, Colorado, Ohio en Kansas. Het aantal aanvragen groeit wekelijks. De verschillende colleges acteren in alle mogelijke Amerikaanse collegedivisies/niveaus. Voor de juiste spelers/speelster zijn ruime mogelijkheden voor scholarships.

Meldt je gratis en vrijblijvend aan. Eerst meer weten over college-soccer in de USA, klik dan hier. College-soccer.nl onderscheidt zicht door duidelijkheid en transparantie in haar dienstverlening, zonder valse beloften. Je kunt er hier alles over lezen. Zijn er na het doornemen van de website nog vragen, gebruik dan ons contactformulier!

By |2018-09-22T21:10:50+00:00zaterdag 22 september 2018 |